Bestellen & Levering

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3.45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 of een aantal van 5 of minder voor zendingen BINNEN Nederland.

De verzendkosten bedragen € 5.45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 of een aantal van 5 of minder voor zendingen BUITEN Nederland.

Boven deze waarde of aantal zal er automatisch voor verzending met handtekening voor ontvangst gekozen worden. Deze worden dan verzorgd door GLS of PostNL pakketdienst. Afhankelijk van de tijd van bestellen en of er een zaterdag levering wenselijk is.

U kunt uw zending dan via Mijn Account > Mijn Orders op de website volgen. Dit is mogelijk vanaf ongeveer 21:00 uur op de dag van verzending. Het kan zijn dat PostNL het Track&Trace nummer 's avonds nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag op onze website via Mijn Account > Mijn Orders opvragen. Wanneer de Track&Trace link drie dagen na verzending nog steeds niet werkt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.


Share